Just another WordPress.com site

About

Allereerst beginnen we met wat algemene info:

  • Naam: Dennis Angelina Johannes Vossen.
  • Geboortedatum: 30 November 1989.
  • Geboorteplaats: Beek, LB.
  • Woonsituatie: Bij mijn ouders.
  • Relatie/Single: Relatie.

Omdat algemene informatie toch niet echt een juist beeld van iemand geeft zal ik kort even mijn verhaal vertellen.

Zoals al boven is af te lezen ben ik geboren op 30 November 1989 te Beek, Limburg. Voor degenen die niet bekend zijn met ons geweldige dorp, Beek is een redelijk groot dorp  in Zuid-Limburg met zo’n 8800 inwoners. Het is zelfs laatst bewezen dat Beek het oudste dorp is in heel Nederland. Mogen we als inwoners toch trots op zijn.

Beek op de kaart:

Maar laten we niet te ver afdwalen. Ik ben thuis geboren op de Dassenburcht 59 waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds woon. Mijn ouders zijn Conny Vossen en Will Vossen. Ik heb ook nog een broertje Sven Vossen, die 2 jaar na mij kwam namelijk op 30 maart 1992.

Hieronder de familie op een rijtje: v.l.n.r. Pap, Mam (& onze kat Trisha) en mijn broertje Sven

Voor de rest is er weinig bijzonders te vertellen over mijn opvoeding. Ik heb op de basisschool st Martinus gezeten en mijn middelbare school is het Graafhuyn College in Geleen geweest. Hier heb ik mijn Havo diploma Economie & Maatschappijn behaald. Daarna heb ik een jaartje gewerkt en genoten van mijn tijd ver weg van de boeken. Daarna was het weer tijd om serieus te worden en ben ik een opleiding gestart bij hogeschool Zuyd in Sittard. Dit werd echter geen succes. Het bleek toch moeilijk zijn die omschakeling van werk naar school. En zo belanden we bij mijn huidige situatie. Student aan de Fontys hogeschool Financieel Management.

Dat is wel zo’n beetje mijn verhaal in een notendop

Plaats een reactie